IT - Italiano EN - English DE - Deutsch FR - Français SP - Espańol

Main menu:


Az esküvő napja az élet talán egyik legfontosabb és legemlékezetesebb napja! A nap különleges hangulata, az öröm könnyei, a nevetés a legjobb film, mely a ceremóniáról készült felvétellel bármikor újraélhető és azok részesei lehetnek örömnek, akik sajnos személyesen nem tudták megtisztelni az ünnepélyt.

Felvételeink a digitális minőségnek köszönhetően, kihasználva DVD-n való rögzítés minden előnyét garantálják a fenti élményt. Természetesen a nagy nap előtti konzultációkon minden egyedi igényt tisztázunk, a szükséges előkészületeket megtesszük, hogy a felvétel minden szempontól megfeleljen az igényeknek.

A belbecs mellett nem elhanyagolható a külcsíny sem, így a kész anyagot egyedi borítóval ellátott dobozban lézergravírozott lemezen nyújtjuk át. Mivel minden igény más így csomagjaink tájékoztató jellegűek, azok árai az egyedi igények miatt változhatnak.

Alapcsomag
Tartalma: az esküvői ceremónia (polgári és egyházi) videófelvétele. A csomag tartalmazza a nyersanyag vágását, feliratozását elkészítését is. A felvételek 1 DVD lemezre, egyedi felirattal és borítóval készülnek, lézergravírozott felületű DVD lemezre.
A szerkesztett anyag 1-2
db DVD-re kerül kb. 1-2 órás időtartamban igény esetén menürendszerrel, 3d-s effektekkel, átmenetekkel, szükség és igény szerint zenei aláfestéssel. A polgári és az egyházi szertartás teljes terjedelmében a lemezre kerül. A kész anyag egyedi díszdobozba, lézergravírozott vagy nyomtatott felületű dvd-re kerül.

Ár: 27.000-40.000 Ft (Részletes ajánlatot pontos adatok alapján!)

Bővített csomag:
Tartalma az alapcsomagon felül gyermekkori fotókból álló bemutatkozó sorozat, a teljes esküvői nap megörökítése a vendégvárástól a lakodalom végéig. A felvételek 4 DVD lemezre, egyedi felirattal és borítóval készülnek, lézergravírozott vagy nyomtatott felületű DVD lemezre.

A 4 db DVD-t kb. 4 órás időtartamban készítjük el ,a film a gyermekkori képek fotómontázsával indul , esküvő előtti készülődéstől a lakodaliom végéig rögzíti az eseményeket, melyeket a fotós által készített és rendelkezésrünkre bocsájtott fényképekből álló, a fotózásról felvett klipp zár külön lemezen (4.).
Igény esetén menürendszerrel, 3d-s effektek, átmenetekkel, szükség és igény szerint zenei aláfestéssel. A polgári és az egyházi szertartás teljes terjedelmében a lemezre kerül.
A kész anyag egyedi díszdobozba, lézergravírozott vagy nyomtatott felületű dvd-re kerül.

Ár: 40.000 - 65.000 Ft (Részletes ajánlatot pontos adatok alapján!)

Extra szolgáltatások:

2 kamerás felvétel: +20000 Ft
Komplett anyag másolata
alap csomagnál 1500 Ft
bővített csomagnál 3000 Ft
VHS Másolat 3000 ft
Kiszállási díj 30 km felett 40 Ft/km

IT - Italiano EN - English DE - Deutsch FR - Français SP - Espańol | IT - Italiano EN - English DE - Deutsch FR - Français SP - Espańol