IT - Italiano EN - English DE - Deutsch FR - Français SP - Espańol

Main menu:


Videofelvétel Készítés, vágás, digitalizálás


Alapcsomag
Tartalma: az esküvői ceremónia (polgári és egyházi) videófelvétele. A csomag tartalmazza a nyersanyag vágását, feliratozását elkészítését is. A szerkesztett anyag 1-2 db DVD-re kerül kb. 1-2 órás időtartamban igény esetén menürendszerrel, 3d-s effektekkel, átmenetekkel, szükség és igény szerint zenei aláfestéssel. A polgári és az egyházi szertartás teljes terjedelmében a lemezre kerül. A kész anyag egyedi díszdobozba, lézergravírozott felületű dvd-re kerül.

Ár: 27.000-40.000 Ft (Részletes ajánlatot pontos adatok alapján adunk, kérem, hívjon vagy írjon!)

Bővített csomag:
Tartalma az alapcsomagon felül gyermekkori fotókból álló bemutatkozó sorozat, a teljes esküvői nap megörökítése a vendégvárástól a lakodalom végéig. A felvételek 4 DVD lemezre, egyedi felirattal és borítóval készülnek, lézergravírozott felületű DVD lemezre.

A 4 db DVD-t kb. 4 órás időtartamban készítjük el ,a film a gyermekkori képek fotómontázsával indul , esküvő előtti készülődéstől a lakodaliom végéig rögzíti az eseményeket, melyeket a fotós által készített és rendelkezésrünkre bocsájtott fényképekből álló, a fotózásról felvett klipp zár külön lemezen (4.).
Igény esetén menürendszerrel, 3d-s effektek, átmenetekkel, szükség és igény szerint zenei aláfestéssel. A polgári és az egyházi szertartás teljes terjedelmében a lemezre kerül.
A kész anyag egyedi díszdobozba, lézergravírozott felületű dvd-re kerül.

Ár: 40.000 - 65.000 Ft (Részletes ajánlatot pontos adatok alapján adunk, kérem, hívjon vagy írjon!)

Digitalizálás


Cégünk vállalja alternatív adathordozókon lévő, szerői jogioltalom alá nem tartozó video és hanganyagainak professzionális digitalizálását. Mivel az anyag minősége nagyban meghatározza a munkadíjat az elkészült anyag munkadíja változó, kérem hívjon az árajánlatért! A szerkesztett anyag DVD-re kerül, igény esetén menürendszerrel, 3d-s effektekkel, átmenetekkel, szükség és igény szerint zenei aláfestéssel.
Ár: 1.000-3.000 Ft/óra

IT - Italiano EN - English DE - Deutsch FR - Français SP - Espańol | IT - Italiano EN - English DE - Deutsch FR - Français SP - Espańol